СЛОН

399.00 ден

Најголемиот копнен цицач на светот е тревопасно животно кое јаде до 16 часа на ден. Во својата сурла може да собере 14 литри вода. Па кој не би посакал да направи сопствен слон?!

3 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесички од 18г со бела боја
4 ќесички од 5г со бела, сина, виолетова и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм