Jumping Clay - Македонија

JumpingClay е совршен материјал за 3D моделирање. Најмеката и најлесната глина на светот лесно се оформува, се суши при контакт со воздух и не прави неред. Затоа децата ја обожаваат, но и возрасните во многу делови од светот.

Употребата на оваа весела глина нема граници. Со неа децата играат, но и возрасните, се користи за украсување слики, огледала, торти и колачи, детски соби или кутии, се изработува накит, приврзоци, магнети и уште многу други нешта што Вашата фантазија може да ги посака. Преку игра и забава, JumpingClay глината ја развива креативноста, концентрацијата и самодовербата кај децата. Да, играчките можат да бидат и едукативни, а учењето може да биде забавно!

Jumping Clay - Работилници

САБОТНИ РАБОТИЛНИЦИ

ТЕМАТСКИ
РАБОТИЛНИЦИ

ПРАЗНИЧНИ
РАБОТИЛНИЦИ

УЧИЛИШНИ
РАБОТИЛНИЦИ

Зошто да не одберете нас

За глината

Мека, лесна, еластична и лесна за моделирање.

JumpingClay

Уникатна полимерна глина со мирис на јасмин

Производи

Производи направени по ваша желба

Работилници

Забавни работилници во Jumping Clay

Jumping Clay - Галерија