ЛАВ

399.00 ден

Колку интересни информации знаете за лавот? Кралот на животните е едно од најпрепознатливите животни и сигурно ќе сакате да го имате дома, во својата савана направена од глина.

10 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесички од 18г со жолта боја
4 ќесички од 5г со бела, портокалова, зелена и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм