Jumping Clay

Детски роденденски забави

Забави за паметење без направен неред!

Детските забави на Jumping Clay имаат само една цел! Креативна забава! Нашиот роденденски пакет има цел да ги поттикне децата да бидат креативни и да ја оживее нивната фантазија со тоа што сами ќе изработат ремек-дело кое ќе си го однесам дома и ќе го чиуваат засекогаш. Нашите обучени инструктори ќе ги водат децата низ едноставните процедури чекор по чекор и ќе се погрижат да им биде забавно. Само помислете на темата што ви се допаѓа и ние ќе направиме се што е возможно за да ја направиме најдобрата забава што може да ја замислите.

Пакетот на Jumping Clay за детски забави има се што ви е потребно креативна, неверојатно релаксирана забава на која нема да се направи неред. Соодветна за деца над 2-година возраст.

Создадете своја тематска забава!

Создадете своја тематска забава!

Изберете една од постоечките креации или измислете своја. Ако има тематика што ја сакате или, пак, сакате да создадете нешто индивидуално за својот посебен ден, слободно обратете ни се. Не постои фигура што не се стремиме да ја создадеме. Нашите обучени иснтруктори ќе бидат домаќини на вашата забава.