НОСОРОГ

399.00 ден

Иако големи и силни, носорозите се всушност срамежливи џинови. Препознатливи се по роговите на носот, кои од нашата глина ќе ги изработите многу едноставно.

8 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесички од 18г со бела боја
4 ќесички од 5г со сина, жолта, црвена и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм