ЗЕБРА

399.00 ден

Дали сте знаеле дека пругите на секоја зебра се уникатни? Нека биде оригинална и вашата верзија на ова атрактивно животно со црно-бела шара.

9 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесички од 18г со бела боја
3 ќесички од 5г со сина, кафена и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм