ЖИРАФА

399.00 ден

Жирафата е едно од најпрепознатливите животни на планетата. Впечатливи се нејзините долги нозе и многу долгиот врат, но и специфичните шари на крзното. Сигурно и вие сакате дома да имаме сопствен слон!

10 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесички од 18г со жолта боја
4 ќесички од 5г со бела, црвена, виолетова и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм