Едукативен сет (PVC обвивка)

1,899.00 ден

Вистински куфер во кој можете да ставите се што ќе посакате. Засега е полн со бои, алатки, упатствам модливи, и со нетрпение чека да го отворите и да започнете да креирате.

Нема на залиха

Опис

Што има во кутијата

  • 4 рефил вреќички од 50г во 4 различни бои (бела, жолта, црвена, сина)
  • 5 рефил вреќички од 18г во 5 различни бои (бела, портокалова, зелена, виолетова, црна)
  • 4 PVC садчиња за одложување на глината
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • Basic text book (eng)

Димензии

  •  295 х 60 х 224 (мм)