Sale!

Basic text book (ENG)

299.00 ден 209.00 ден

Учењето може да биде и тоа како забавно. Со оваа книга со детални упатства за мешањето на бои и изработка на десетици различни фигури, моделирањето се претвара во вистинска игра.

Опис

Учењето може да биде и тоа како забавно. Со оваа книга со детални упатства за мешањето на бои и изработка на десетици различни фигури, моделирањето се претвара во вистинска игра.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Basic text book (ENG)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *