Едукативен сет (картонска обвивка)

199.00 ден

Едукативен сет (картонска обвивка)

Опис

​Што има во кутијата

  • 4 рефил вреќички од 50г во 4 различни бои (бела, жолта, црвена, сина)
  • 5 рефил вреќички од 18г во 5 различни бои (бела, портокалова, зелена, виолетова, црна)
  • 4 PVC садчиња за одложување на глината
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • Basic text book (eng)

Димензии

  • 357 х 61 х 269 (мм)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Едукативен сет (картонска обвивка)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *