ГЕПАРД

399.00 ден

Се прашувате колку време ви треба за да го направите најбрзото копнено животно на светот? Помалку од што мислите. Сепак тоа не е важно – ќе уживате во секоја секунда.

5 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесичка од 18г со жолта боја
1 ќесиќка од 10г со бела боја
2 ќесички од 5г со црвена и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм