Jumping меурчиња 100g

222.00 ден

Додајте прекрасна пенлива текстура од вода, трева, меурчиња сапуница… Jumping меурчињата се во бела боја и можат да се мешат со било која друга боја.

Опис

Додајте прекрасна пенлива текстура од вода, трева, меурчиња сапуница… Jumping меурчињата се во бела боја и можат да се мешат со било која друга боја.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jumping меурчиња 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *