(18G) Рефил сет 6 бои

499.00 ден

Глина,алат,модул и упатство за изработка на фигурите. Се што ви е потребно имате во пакувањето.

Нема на залиха

Опис

Што има во кутијата

  • 6 рефил вреќички од 18г во 6 различни бои (бела, жолта, црвена, зелена, сина, црна)
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии

  • 140 х 71 х 175 (мм)