Јаренце

399.00 ден

Козичките меѓу себе комуницираат со блеење. Препознатливи се и по скокањето. Вашето јаренце од веселата глина ќе потскокнува и со тоа забавата е загарантирана!

5 на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со бела боја
  • 3 ќесички од 5г со портокалова, црвена и црна боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 110 x 48 x 170 мм