ШНАУЦЕР

349.00 ден

Специфичните брада и бркови кај ова преслатко куче оставаат впечаток на сериозност. И покрај тоа, забавата со него е загарантирана. Вие само треба да му изберете име.

5 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

  • 1 ќесичка од 18г со бела боја
  • 1 ќесичка од 10г со бела боја
  • 2 ќесички од 5г со виолетова и црна боја
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

Димензии: 110 x 48 x 170 мм