Чоколада

449.00 ден

Кој може да му одолее на чоколадото?! Во овој сет ќе најдете рецепт, состојки и прибор за изработка на 6 неодоливи чоколадни слатки.

https://youtu.be/2GQp8_6CwSI

9 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

1 ќесичка од 18г со бела боја
2 ќесички од 18г со кафена боја
3 ќесички од 5г со жолта, црвена и црна боја
кутија со 6 прегради за изложување на фигурите
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм