Ужинки

449.00 ден

Дали сте за нешто солено? Сендвич, пица или тортиља? Направете ги сите три, бидејќи ужинките од JumpingClay глината можат долго да стојат и да останат неодоливи како првиот ден.

 

10 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

1 ќесичка од 18г со бела и жолта боја
1 ќесичка од 10г со жолта боја
4 ќесичка од 5г со црвена, зелена, кафена и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм