ТРИЦЕРАПТОР

399.00 ден

  • 2x 10g глинени кеси (бела, кафеава)
  • 1x 18g глинени кеси (жолта)
  • 1x 5-во-1 Алатка
  • 1x пластичен скелет на диносаурус
  • Прирачник за чекор по чекор по слика 1x

6 на залиха

Опис

  • 2x 10g глинени кеси (бела, кафеава)
  • 1x 18g глинени кеси (жолта)
  • 1x 5-во-1 Алатка
  • 1x пластичен скелет на диносаурус
  • Прирачник за чекор по чекор по слика 1x