ТИРАНОСАУРУС T-REX

399.00 ден

Тираносаурусот, или познат и како T-Рекс е еден од најпознатите диносауруси кои ги гледаме во филмови и реклами или ги сретнуваме во книги. Живеел пред 68 милиони години. Препознатлив е по огромната глава и големата опашка.

10 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

  • 1 ќесичка од 18г со бела боја
  • 2 ќесички од 10г со жолта и црвена боја
  • костур за правење фигура
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

Димензии: 110 x 48 x 170 мм