СТЕГОСАУРУС

399.00 ден

Стрегосаурусот живеел пред околу 150 милиони години. Најдени се остатоци од 80-тина индивидуи од овој вид. Ова е еден од најпознатите диносауруси кој го гледаме во филмови.

10 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

  • 1 ќесичка од 18г со бела боја
  • 2 ќесички од 10г со жолта и кафена боја
  • костур за правење фигура
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

Димензии: 110 x 48 x 170 мм