Сладолед

449.00 ден

Постои ли некој што не сака сладолед?! Не веруваме! Изберете го овој сладок пакет кој содржи се што ви е потребно за да подготвите два неодоливи корнети. Ќе ви потечат лиги!

 

Нема на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесички од 18г со бела боја
5 ќесички од 5г со жолта, црвена, сина, кафена и црна боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм