Сет 8 бои (30G)

Не мора секој почеток да биде тежок. Со основни упатства, сетот ги содржи 8те основни бои, во садчињата кои можат одново да се полнат со глина.

Опис

Што има во кутијата

  • 8 PVC садчиња од 30г во 8 различни бои (бела, жолта, портокалова, црвена, зелена, сина, виолетова, црна)
  • упатства за изработка на фигурите

Димензии

  •  277 х 48 х 137 (мм)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сет 8 бои (30G)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *