Сет за украсување

499.00 ден

Направете си свој сопствен накит! Со помош на деталните упатства и содржината на овој сет, лесно ќе направите ланче, привезок или шнола. Развеселете се себеси или своите блиски!

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со бела боја
  • 1 ќесичка од 10г со жолта боја
  • 3 ќесички од 5г со црвена, сина и виолетова боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 180 х 60 х 180 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сет за украсување”

Your email address will not be published. Required fields are marked *