ПУДЛИЦА

349.00 ден

Пудлицата е една од најстарите и најинтелигентните раси на кучиња. Одберете ја својата пудлица и откријте колку е лесно да го направите нејзиното крзно од веселата глина.

2 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

1 ќесичка од 18г со бела боја
1 ќесичка од 10г со бела боја
2 ќесички од 5г со сина и црна боја
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм