Противпожарна станица

1,769.00 ден

Детската воодушевеност од храбрите пожарникари и нивните противпожарни помагала е неизмерна. Направете го сами вашиот херој кој успешно ќе го совладува секој пожар.

Нема на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 5 ќесички од 50г со црвена боја
  • 5 ќесички од 18г со бела, жолта, црвена и црна боја
  • 6 ќесички од 10г со бела, жолта, сина и црна боја
  • 3 ќесички од 5г со жолта, портокалова и кафена боја
  • 1 пластичен сад за чување глина
  • тематска кутија
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 320 x 70 x 240 мм