Принцеза

999.00 ден

Кое девојче не сака да биде принцеза? Овој сет содржи се што и треба на вашата принцеза за да го создаде својот свет: тијара, прстен, украс за коса, чешел, огледалце…

9 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

  • 1 ќесичка од 50г со бела боја
  • 2 ќесички од 18г со бела и жолта боја
  • 2 ќесички од 10г со црвена и виолетова боја
  • 2 ќесички од 18г со жолта и сина боја
  • дополнителен материјал
  • 1 пластичен сад за чување на глината
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 220 х 60 х 220 мм