Прасенце

399.00 ден

Кој вели дека прасето мора да живее во кал? Направете го од глина и сместете го прасенцето во удобноста на вашиот дом.

6 на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со бела боја
  • 1 ќесичка од 10г со црвена боја
  • 1 ќесичка од 5г со црна боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 110 x 48 x 170 мм