Полициска станица

1,769.00 ден

Дали ја знаете играта на крадци и полицајци? Со сетот Џампинг Клеј Полициска Станица, постарите ќе се потсетат, а младите побрзо ќе научат како праведните полицајци се секогаш чекор понапред од оние кои се обидуваат да ги заобиколат правилата и законите.

Нема на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 1 ќесичка од 50г со бела боја
  • 5 ќесички од 18г со бела, сина и црна боја
  • 5 ќесички од 10г со бела, жолта, виолетова, кафена и црна боја
  • 5 ќесички од 5г со бела, портокалова, црвена, сина и кафена боја
  • 1 пластичен сад за чување глина
  • тематска кутија
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите
  • Димензии: 320 x 70 x 240 мм