Подарок сет (рефил)

3,290.00 ден

Кога ќе посакате уште, а ќе посакате, овој голем сет ќе ги наполни Вашите теглчки со нова глина, а Вашиот простор со нови фигури и украси.

Нема на залиха

Опис

Што има во кутијата

  • 6 рефил вреќички од 50г во 6 различни бои (бела, жолта, црвена, зелена, сина, црна)
  • 8 рефил вреќички од 18г во 8 различни бои (бела, жолта, портокалова, црвена, зелена, сина, виолетова, црна)
  • вреќичка Jumping меурчиња во бела боја
  • 5 PVC садчиња за одложување на глината
  • дополнителна содржина
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите
  • пластична кутија со рачка

Димензии

  • 290 х 215 х 160 (мм)