Пекара

919.00 ден

Кој вели дека потребна ви е рерна за да подготвите слатки? Со овој сет на Jumping Clay ќе уживате во правење слатки без печење.

6 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

6 ќесички од 18г со бела, жолта, ппортокалова, црвенеа, зелена и црна боја
1 ќесичка од 5г со сина боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 220 x 50 x 220 мм