Мал сет 2,5L (PVC Тегла)

1,149.00 ден

Чоколадни намази, бабините колачиња и JumpingClay – ги обожаваме работите од теглата! Во овој голем сад се наоѓаат сите JumpingClay бои, модли, алат и упатства за изработка на фигури.

Опис

Што има во кутијата

  • 6 рефилPVC садчиња од 30г во 6 различни бои (бела, жолта, црвена, зелена, сина, црна)
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите
  • пластична тегла 2,5л

Димензии

  • 130 х 130 х 200 (мм)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мал сет 2,5L (PVC Тегла)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *