Магаренце

399.00 ден

Магарето е вредно и работливо животно. Ако е направено од глина, ќе биде и весело и шарено.

 

8 на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со бела боја
  • 1 ќесичка од 10г со портокалова боја
  • 2 ќесички од 5г со црвена и црна боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 110 x 48 x 170 мм