Кравичка

399.00 ден

Кравичката е омилено животно на секоја фарма. Нека биде омилена и во вашата фарма изработена од веселата глина.

3 на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со бела и црна боја
  • 1 ќесичка од 10г со бела боја
  • 1 ќесичка од 5г со црвена боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 110 x 48 x 170 мм