Колачиња

449.00 ден

Уживајте во подготовка на овие неодоливи десерти и гордо изложете ги на вашата маса. Верувајте дека гостите ќе се воодушеват!

8 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

2 ќесички од 18г со бела и жолта боја
2 ќесички од 10г со жолта и кафена боја
3 ќесички од 5г со црвена, сина и црвена боја
дополнителен материјал
Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
упатство за работа
Димензии: 110 x 48 x 170 мм