Зајаче

399.00 ден

Со своите долги ушиња и секогаш со морков в рака, зајачето е прекрасно, но нежно и плашливо животно. Направете го од веселата глина и нека го краси вашиот дом.

10 на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со бела и жолта боја
  • 3 ќесички од 5г со портокалова, црвена и црна боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 110 x 48 x 170 мм