Детски мулти пакет

349.00 ден

Ова весело пакетче ќе Ви изнуди насмевка уште на првиот поглед. А, уште колку среќа ќе има кога ќе го отворите и ќе почнете да го креирате својот свет од фантазијата?!

Нема на залиха

Опис

Што има во кутијата

  • 1 рефил вреќичка од 18г во бела боја
  • 2 рефил вреќички од 10г во 2 различни бои (жолта и црвена)
  • 5 рефил вреќички од 5г во 5 разчични бои (портокалова, зелена, сина, виолетова, црна)
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии

  • 110 х 47 х 170 (мм)