Градилиште

1,769.00 ден

Уживајте во изработката на својата градба од соништата. Веселите багери и работници ќе го претворат секое градилиште во совршено место за игра и забава.

Нема на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 50г со бела и жолта боја
  • 4 ќесички од 18г со бела, жолта, портокалова и црна боја
  • 2 ќесички од 10г со сина и црна боја
  • 5 ќесички од 5г со жолта, црвена, сина, кафена и црна боја
  • 1 пластичен сад за чување глина
  • тематска кутија
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

 

Димензии: 320 x 70 x 240 мм