Глина за отпечатоци

349.00 ден

Сакате ли траен спомен за своите најмили? Направете отпечаток од рачето или стапалото на своето дете или, пак, отпечаток од шепата на Вашиот миленик. Ова е бесценето!

Опис

Во кутијата има:

  • глина за отпечатоци од 50г (имитација на камен)
  • хартиена рамка со упатства

Димензии: 160 х 30 х 170 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Глина за отпечатоци”

Your email address will not be published. Required fields are marked *