БРАХИОСАУРУС

399.00 ден

Уживајте во изработката на диметродон – најголемиот гуштер кој живеел пред стотина милиони години.

10 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

  • 1 ќесичка од 18г со жолта боја
  • 2 ќесички од 10г со бела и сина боја
  • костур за правење фигура
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа
  • Димензии: 110 x 48 x 170 мм