Болница

1,769.00 ден

Стравот од лекари целосно ќе исчезне со храбрите и весели ликови со болницата на Jumping Clay. Тука се е забавно и безболно.

 

Нема на залиха

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 50г со бела боја
  • 2 ќесички од 18г со бела и црна боја
  • 6 ќесички од 10г со црвена, сина и црна боја
  • 4 ќесички од 5г со жолта, портокалова, кафена и црна боја
  • 1 пластичен сад за чување глина
  • тематска кутија
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии: 320 x 70 x 240 мм