БИГЛ

349.00 ден

Ова е едно од најпознатите кучиња што ги гледаме на филмовите, препознатливо по темпераментот, шарата на крзното и долгите уши. Како ќе го крстите својот бигл?

6 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

  • 1 ќесичка од 18г со жолта боја
  • 1 ќесичка од 10г со бела боја
  • 2 ќесички од 5г со кафена и црна боја
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

Димензии: 110 x 48 x 170 мм