Автомобил

579.00 ден

Детската љубов кон автомобилите е голема. Овозможете им незаборавни моменти во кои сами ќе си го направат својот прв автомобил и со километри ќе уживаат во забавното возење

2 на залиха

Категорија

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со жолта и сина боја
  • 3 ќесички од 10г со бела, жолта и портокалова боја
  • 1 ќесичка од 5г со црна боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

Димензии: 182 х 60 х 182 мм

Видео: