Авион

499.00 ден

Дека само небото е граница, докажува и овој сет за изработка на авион. Секој може да стане пилот и на крилата на фантазијата да полета во правец на своите соништа.

Category:

Опис

Во кутијата има:

  • 2 ќесички од 18г со жолта боја
  • 4 ќесички од 10г со бела, портокалова, црвена и црна боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

Димензии: 180 х 60 х 180 мм

Видео:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авион”

Your email address will not be published. Required fields are marked *