Родендени

Детски роденденски забави

Забави за паметење без направен неред!

Детските забави на Jumping Clay имаат само една цел! Креативна забава! Нашиот роденденски пакет има цел да ги поттикне децата да бидат креативни и да ја оживее нивната фантазија со тоа што сами ќе изработат ремек-дело кое ќе си го однесам дома и ќе го чуваат засекогаш. Нашите обучени инструктори ќе ги водат децата низ едноставните процедури чекор по чекор и ќе се погрижат да им биде забавно. Само помислете на темата што ви се допаѓа и ние ќе направиме се што е возможно за да ја направиме најдобрата забава што може да ја замислите.

Пакетот на Jumping Clay за детски забави има се што ви е потребно креативна, неверојатно релаксирана забава на која нема да се направи неред. Соодветна за деца над 4-годишна возраст.

Создадете своја тематска забава!

Изберете една од постоечките креации или измислете своја. Ако има тематика што ја сакате или, пак, сакате да создадете нешто индивидуално за својот посебен ден, слободно обратете ни се. Не постои фигура што не се стремиме да ја создадеме. Нашите обучени иснтруктори ќе бидат домаќини на вашата забава.

Бидејќи кај нас владее само едно правило – Фантазија без граници!

 

Пакет за 15 деца – 6.500 ден.

 • Пица
 • Сок
 • Грицки
 • Покани (25 покани)
 • Простор
 • Инструктори
 • Материјал за секое дете
 • Подарок за славеникот
 • За секое наредно дете + 200 ден.

Пакет за 30 деца – 9.000 ден.

 • Пица
 • Сок
 • Грицки
 • Покани (40 покани)
 • Простор
 • Инструктори
 • Материјал за секое дете
 • Подарок за славеникот (фигура за торта по избор)
 • За секое наредно дете + 200 ден.

Теренски родендени – до 30 деца – 3.500 ден.

 • 1 час работилница
 • Фигура за секое дете
 • Инструктори
 • За секое наредно дете + 100 ден.

За сите дополнителни информации и резервации обратете ни се на: +389 78 309559 и +389 78 233824 или на емаил: info@jumpingclay.mk