Работилници

За Jumping Clay

JumpingClay нуди неограничено многу можности за целото семејство! Под мотото “ФАНТАЗИЈА БЕЗ ГРАНИЦИ”, децата ја развиваат фината моторика, способноста за математичко размислување и 3D изразување, а возрасните, исто така, имаат можност да го покажат својот талент и да откријат ново хоби, особено затоа што JumpingClay глината се суши на воздух и само за неколку минути имате траен спомен или персонализирана играчка.

Од нашата понуда издвојуваме

  • УПИСИ ЗА ДЕЦА ВО 3D КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА МОДЕЛИРАЊЕ (еднаш неделно по 2 часа или 2 пати неделно по 1 час)
  • секојдневни работилници за 3D моделирање
  • работилници за родители и деца во четврток во 18ч
  • едукативни програми за деца во предшколска и школска возраст, како и деца со посебни потреби
  • теренски работилници (на повик, овозможуваме одржување на работилници во градинки, школи, деловни простори…)
  • тематски родендени во нашиот или вашиот простор

Безгрижно доверете ни ги своите малечки, без ниту најмала грижа на совест, бидејќи ќе уживаат во секој момент, а своите творби гордо ќе ги носат дома после секоја работилница.

Побарајте не:

Митрополит Теодосиј Гологанов бр.54, Скопје

Работно време: 
ПОН – ПЕТ 10:00ч – 20:00ч
САБ 11:00ч – 20:00ч

За сите информации и резервации, чувствувајте се слободни да не контактирате на:
+389 78 309559 и +389 78 233824
или на нашиот емаил: 
info@jumpingclay.mk