Контакт

Испратете ни порака

Контактирајте не

Најмеката и најлесна глина на светот, наскоро ќе може да ја набавите и во најголемите трговски ланци.

  • +389 78 309559
  • jumpingclayskopje@yahoo.com
  • Митрополит Теодосиј Гологанов бр.54

Локација