За Нас

За Jumping Clay

Од 2016 година Џампинг Клеј, дооел е единствена и ексклузивна мастер франшиза за Македонија. Со тоа, единствен франшизодавач за франшиза за цела Македонија.

JumpingClay е совршен материјал за 3D моделирање. Најмеката и најлесната глина на светот лесно се оформува, се суши при контакт со воздух и не прави неред. Затоа децата ја обожаваат, но и возрасните во многу делови од светот.

За компанијата

Jumping Clay потекнува од Јужна Кореја. Највеселата глина на светот

За франшизата

Придружете му се на глобалното семејство и помогнете ни да го инспирираме светот.