Заборавена лозинка

Доколу сте ја заборавиле својата лозинка за пријава на JumpingClay корисничката зона, ништо страшно. Внесете го емаилот со кој се најавувате, а ние ќе ви испратиме привремена лозинка со која ќе се најавите, а која подоцна можете да ја промените од вашиот профил.