Родендени

Ако сте во потрага по уникатна и незаборавна ПРОСЛАВА НА РОДЕНДЕН, обратете ни се со доверба и ќе Ви организираме NO MESS & NO STRESS PARTY, сосема поинаков, креативен и забавен роденден за кој уште долго ќе се зборува!

Ослободете ја својата имагинација, изберете тема, моделирајте заедно со пријателите, откријте ги своите скриени таленти и сочувајте го трајно своето ремек дело!

А доколку сакате, само шепнете ни и ние ќе Ви изработиме ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ФИГУРА или цела сцена како украс за вашата роденденска торта или било која друга пригода!

Бидејќи кај нас владее само едно правило - Фантазија без граници!

Во JumpingClay роденденскиот пакет за десет деца е вклучено:

  • 2 часа исклучителна забава
  • 1 час креативно 3D моделирање,
  • 1 час дружење, со несекојдневни игри
  • аниматорки - инструкторки по моделирање,
  • декорација на просторот,
  • балони,
  • покани,
  • facepainting,
  • слики.

Во другите пакети, уште повеќе поволности. На секој славеник му доделуваме подарок ваучер во вредност од 50% на било кој производ.

Славеникот/славеничката одбира тема за роденденот (до 3 различни фигури), а целата група ќе ја водат инструкторите за моделирање, со кои децата ќе се запознаат со основата и ќе изработуваат фигури кои после роденденот си ги носат со себе дома како траен спомен!

Цените се повеќе од поволни.

Роденденот можете да го прославите било кој ден во неделата во Џампинг Клеј, ТЦ Глобал, 2. спрат, Струмица (ПОН - ПЕТ 10:00 - 22:00). Или во Скопје, на улица Багдатска 15 (за договарање детали, Ве молиме јавете се).

За сите дополнителни информации и резервации обратете ни се на: 077 982 803 или на емаил: info@jumpingclay.mk