Работилница

JumpingClay нуди неограничено многу можности за целото семејство! Под мотото "ФАНТАЗИЈА БЕЗ ГРАНИЦИ", децата ја развиваат фината моторика, способноста за математичко размислување и 3D изразување, а возрасните, исто така, имаат можност да го покажат својот талент и да откријат ново хоби, особено затоа што JumpingClay глината се суши на воздух и само за неколку минути имате траен спомен или персонализирана играчка.

Од нашата понуда издвојуваме:

  • УПИСИ ЗА ДЕЦА ВО 3D КРЕАТИВНИ РАБОТИЛНИЦИ ЗА МОДЕЛИРАЊЕ (еднаш неделно по 2 часа или 2 пати неделно по 1 час)
  • секојдневни работилници за 3D моделирање
  • работилници за родители и деца во четврток во 18ч
  • едукативни програми за деца во предшколска и школска возраст, како и деца со посебни потреби
  • теренски работилници (на повик, овозможуваме одржување на работилници во градинки, школи, деловни простори...)
  • тематски родендени во нашиот или вашиот простор

Безгрижно доверете ни ги своите малечки, без ниту најмала грижа на совест, бидејќи ќе уживаат во секој момент, а своите творби гордо ќе ги носат дома после секоја работилница.

Побарајте не:

1. Џампинг Клеј
ТЦ Сити Мол,  2. спрат
Скопје

Работно време: ПОН - НЕД 10-22 ч

2. Џампинг Клеј Скопје
Багдатска 15
Скопје

Работно време: ПОН - САБ 10-20 ч

За сите информации и резервации, чувствувајте се слободни да не контактирате на: +389 78 309559 и +389 78 233824 или на нашиот емаил: info@jumpingclay.mk